8 augustus 2009

Zon, Zee, Zand, Zater euh Water ...

Vakantie dus!

Mama en papa hebben nog een weekje voor de boeg dus Linus hoeft pas de 18e terug naar de crèche.

We genieten hier dus met volle teugen van onze tijd samen.


Linus en papa zijn vorige week naar de kapper geweest. Voor Linus de eerste keer (vorige keren hanteerden moemoe en ik de schaar) en het was met traantjes. Gelukkig 2 paar handen om hem wat stil te doen zitten. Ik kreeg bijna medelijden met de kapster.
Zijn krullekes zijn nu wel verdwenen maar het is nu toch wat frisser aan zijn hoofdje en naar de winter toe kunnen we het weer wat laten groeien ;-)

Verder zijn we al op bezoek geweest bij moemoe en meter Katje aan zee. Raar maar waar maar deze keer was Linus niet zo zot van het zand. Al ik hij wel weer met de voetjes in het water geweest en was dat leuk.


Van water gesproken... Het zwembadje heeft dit jaar ook al zijn dienst gehad. Linus amuseert zich te pletter in het water! Plonzen, pletsen, boeme doen (hij laat hem dan gewoon op zijn poepje vallen), eruit en er weer in kruipen, alle badspeeltjes eruit smijten, op zijn buik gaan liggen, ...Vorige week hadden we dan ons bbqfeest: Ons 100 jarig bestaan!
Tante Petra 40, ik 30,5 en Dieter 29,5.
We hebben ons heel erg geamuseerd in het thema Flower Power!Volgende week zouden we graag eens naar een kinderboerderij gaan. Hopelijk blijft het zonnetje van de partij!